Event Info

Održano
2.12.2016
Pula
 

Predavači na InspireMe Pula

If you'd like to speak at one of future events or give a workshop, please get in touch
ROB ANDERSON

ROB ANDERSON

CEO Convergent Media Group
Rob Anderson u karijeri je radio za globalne divove poput MTVa i Warner Musica. Nakon toga osnovao je Convergent Media Group (CMG) i stvorio jednu od vodećih agencija za digitalni marketing, koja danas posluje na više od 64 tržišta te pruža svoje online i mobilne usluge za 100 najpoznatijih svjetskih brendova.
R. MICHAEL ANDERSON

R. MICHAEL ANDERSON

Speaker, author, expert
Michael Anderson, osnivač je Exectuive JOY Institute, specijaliziran za učenje organizacija, lidera i pojedinaca kako postati uspješniji putem psihologije, emocionalne inteligencije i razvijanja svijesti.
HERMES ARRIAGA

HERMES ARRIAGA

Founder IMPACT HUB ZAGREB
Hermes Arriaga osnivač je i direktor Impact Hub Zagreb. Osim što je poduzetnik i umrežavatelj, Hermes je inžener agronomije koji mentorira i savjetuje brojne organizacije iz područja turizma i poljoprivrede
IVA SOLDO

IVA SOLDO

Co-Founder Bamboo Lab
Iva Soldo suosnivačica je agencije BambooLab, marketingašica koja je proputovala 40 zemalja svijeta i surađivala sa svjetski poznatim organizacijama. Studirala je u Hrvatskoj i inozemstvu, bavila se internacionalnim marketingom, volontirala u Ghani, a trenutno je i ambasador programa „Semester at sea“.
JAN KEREKEŠ

JAN KEREKEŠ

Jan Kerekeš je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac i frontman hrvatskog nu/groove metal sastava iz Varaždina, Cold-Snap. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, član je Hrvatskog društva dramskih umjetnika, ZAMP-a, HUZIP-a, predsjednik i osnivač Kulturne udruge mladih Centar Scena i izvršni producent umjetničke organizacije Kerekesh Teatar.
KREŠIMIR MIŠAK

KREŠIMIR MIŠAK

Novinar i pisac znanstvene fantastike, najpoznatiji kao voditelj emisije Na rubu znanosti, Kao pisac, dobitnik je dvije književne nagrade. Bavi se i glazbom, pa je tako vokalist, gitarist i frontmen rock grupe Hakuna Matata.
HANA HADŽIAVDAGIĆ

HANA HADŽIAVDAGIĆ

Hana je po struci novinarka, a trenutno radi kao TV voditeljica na Hayat televiziji. Jedna je od najpoznatijih influencera u regiji, pa je tako dobila naziv kraljica društvenih mreža.
DAVID SKOKO

DAVID SKOKO

Chef
David Skoko je popularni kuharski virtuoz, Chef Batelina konobe koja je osvojila brojne nagrade. Restoran Batelina je pod njegovom palicom proglašen najboljim restoranom u Hrvatskoj, a prema Newsweeku jednim od sto najboljih u svijetu. Sudjelovao je u brojnim gastro manifestacijama i televizijskim emisijama: „Masterchef“ i „Jezikova juha“.
BRUNO TRAPAN

BRUNO TRAPAN

Predstavnik novog vala mladih hrvatskih vinara. Njegova vinska priča počinje 2002. na djedovim vinogradima, a 2005. godine blizu Šišana je zasadio svoj prvi hektar vinograda. Dobitnik je nebrojeno mnogo nagrada za vina, a svjetski vinski kritičar Robert Parker malvaziju Trapan ocijenio je s najviših 90 bodova 2010. godine u Londonu.
DINO RAVNIĆ

DINO RAVNIĆ

CEO GIS Cloud
Dino Ravnić je suosnivač i direktor GIS Cloud, tvrtke koja djeluje globalno i pomiče granice korištenja “lokacije” u modernim poslovnim aplikacijama, te je i autor jedinstvene “map engine” tehnologije.
STEVICA KUHARSKI

STEVICA KUHARSKI

Osnivač je londonske tvrtke Locodels koja donosi inovacije u vidu uzajamne ekonomije na području prijevoza i dostave. Aktivan je mentor u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva i idejni začetnik Startup Campa čiji polaznici su osigurali investicije u iznosu od 2.6 milijuna USD.
MUAMER MUJEVIĆ

MUAMER MUJEVIĆ

CEO Iconis
Muamer Mujević je kreativni direktor Iconis agencije, profesionalac koji se bavi brending i marketinškim strategijama, dizajnom, društvenim medijima i prodajom.
BRUNO GLAVAN

BRUNO GLAVAN

Bruno Glavan je vlasnik i direktor digitalne agencije Nivago s više od 15 godina iskustva u programiranju i internet marketingu. Predaje na visokom učilištu Algebra i gost je predavač na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, te iza sebe ima više od 100 gostujućih predavanja na edukacijama za poduzetnike. Uvijek ostavi malo vremena za otrčati koji polumaraton.
MIROSLAV ŠUVAK

MIROSLAV ŠUVAK

Miroslav Šuvak jedan je od suosnivača craft pivovare Nova runda. Misija Nove Runde je bila jednostavna – raditi piva američkog tipa i upoznati hrvatsko tržište sa novim stilovima. Pivovara je startala sa jednim zaposlenikom a danas je čini kolektiv od 6 osoba koji uspješno osvaja tržište.
DOMAGOJ OSTOVIĆ

DOMAGOJ OSTOVIĆ

Dizajner, strastveni poduzetnik, zaljubljenik u turizam. Domagoj je osnivač turističke agencije Istria.Villas i Lloyds design studia, a bavi se UX i UI dizajnom web stranica i aplikacija.
JELENA FIŠKUŠ I SEAN POROPAT

JELENA FIŠKUŠ I SEAN POROPAT

Vlasnici su nezavisnog kreativnog studia za dizajn i komunikacije Studio Sonda. Aktivnosti kojima se bave u Studiu Sonda su: vizualne komunikacije, osmišljavanje i razvoj brandova, web, produkcija sadržaja, ali i još mnogo više. Osvajači su brojnih svjetski priznatih nagrada.
DIEGO MARTINČIĆ

DIEGO MARTINČIĆ

Diego Martinčić se počeo baviti fotografijom sa 23 godine, a u nedostatku novaca i opreme dosjetio se spajanja više fotografija u jednu panorama fotografiju, te je dvije godine kasnije pokrenuo vlastiti portal i usavršio tehniku snimanja fotografija od 360°.
ANDREJ HANZIR

ANDREJ HANZIR

Andrej Hanzir, projektni menadžer koji gaji veliku strast prema digitalnom marketingu i društvenim inovacijama. Začetnik je dva start up-a i suosnivač dviju uspješnih udruga te brojnih međunarodnih projekata usmjerenih društvenom utjecaju. Trenutno vodi Leap Summit, međunarodnu konferenciju koja sve godine okupi preko 1000 sudionika.
SARA BUŽLETA

SARA BUŽLETA

Sara Bužleta sa 25 godina postaje project manager u agenciji CMG koja radi za vodeće svjetske brendove. Diplomu iz poslovne informatike stekla je u Puli, dok bogatom životopisu može dodati i iskustvo stečeno na razmjeni u Španjolskoj gdje je studirala softverski inžinjering i marketing. Predsjednica je i Savjeta Mladih Grada Pule.
DEVIN JURAJ

DEVIN JURAJ

Devin Juraj s nepunih 12 godina upisuje se u plesni studio Sense and Dance pod voditeljicom Sanelom Ivančić. 2016. godine pojavljuje na Supertalentu. Uz sudjelovanje na plesnim međunarodnim natjecanjima, Devin radi u plesnom centru "Studio",član je dramske skupine u INK u Puli te pohađa scenski pokret kod Andree Gotovine.
MARIO DEVČIĆ

MARIO DEVČIĆ

Mario Devčić se školovao u pulskoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, a izrađuje skulpture od tradicionalnih materijala poput drva i gline koje miješa s metalom i plastikom, te stvara spoj sirovih impulsa, želja i strahova.Svoja djela predstavljao je na izložbama u Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Portugalu i Australiji.
DAVOR PEJIĆ

DAVOR PEJIĆ

Davor Pejić radi na Radio Rijeci, a već je tri godine u startup-u Pointme, te je i sam organizator mnogih konferencija. Posljednjih godina održava brojne edukacije čije je obilježje aktivno uključivanje publike, zanimljiv i inovativan pristup te postizanje opuštene i ugodne atmosfere.

 

Powered by

Partneri

Medijski pokrovitelji

Glavni program

 

Radionice

10:45 - 11:35 Andrej Hanzir- Projektni menadžment

redstavljanje kompanija- Arenaturist, CMG Infobip

avor Pejić- Javni nastup nije bauk

ichael Andreson Succes skills for millennials

ove tehnologije: Dijego Martinčić 360 panorame

Miroslav Šuvak Nova runda

runo Glavan Digitalni marketing

rik Lukšić Olimpijski ciklus

uamer Mujević- Kako planirati i realizirati marketing strategiju na društvenim mrežama

Neformalni dio