Event Info

Održano
03.03.2017.
Osijek

Informacije o programu, predavačima i ostalim bitnim informacijama za konferenciju u Osijeku.

 

Nikola Žinić

Nikola Žinić

CO-Founder Bruketa&Žinić
Nikola Žinić je kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa&Žinić i veliki ljubitelj računalnih igara i SF-a. Proglašena je drugom najučinkovitijom agencijom u svijetu prema Effie indeksu, a od strane magazina Advertising Age kao najbolja internacionalna mala agencija. Znamo ih po brojnim kampanjama poput Vremenskog trezora, Budućnosti u Adrisu, Gregora...
Bruno Šimleša

Bruno Šimleša

Bruno je autor mnogih knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih na ovim prostorima. Piše kolumnu za Jutarnji list, a ove je godine nominiran i za Komunikatora godine. Dvije godine je vodio emisiju "Svaki dan, dobar dan" na HRT-u i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i šire.
Manuela Šola

Manuela Šola

General manager Komunikacijski laboratorij
Manuela je osnivačica jedne od danas vodećih komunikacijskih agencija u regiji - Komunikacijski laboratorij. Aktivna je članica Hrvatske udruge za odnose s javnošću, te Hrvatske udruge poslodavaca. Izabrana je za ambasadoricu ženskog poduzetništva, a može se pohvaliti i priznanjem za najboljeg mladog menadžera u 2009. godini.
Mia Biberović

Mia Biberović

Izvršna urednica Netokracija
Mia Biberović je izvršna urednica u Netokraciji, vodećem regionalnom internet magazinu. Prati teme vezane uz startu scenu, internet marketing i nove tehnologije. 2015. je proglašena najutjecajnijom ženo u startup zajednici, a 2016. i najboljom IT novinarkom. Svestrana je ljubiteljica knjiga i radi na projektu Amaranthine Books koji klasicima želi dati ruho kakvo zaslužuju.
Sandi Imerović

Sandi Imerović

Fitness coach
Sandi Imerović je dugogodišnji privatni trener, a ujedno i svjetski i višestruki državni prvak u body buildingu. Cijeli život posvetio je fitnessu i pokretu BUDI VELIK! čiji je krajnji cilj edukacija ljudi. Danas on i supruga Monika vode njihove dvije tvrtke, a vlasnici su i specijalizirane trgovine za prodaju sportske prehrane u Zagrebu i pripadajućeg webshopa.
Ivor Bihar

Ivor Bihar

COO Mediatoolkit
Ivor Bihar je COO Mediatoolkita, tvrtke koja stoji iza istoimenoga alata za pronalazak korisnih informacija na internetu. Mediatoolkit koriste klijenti poput Lufthanse, Red Bulla, PR agencija i mnogih drugih kako bi pratili i analizirali spominjanje vlastitih i konkurentskih brandova iz čeka proizlaze marketinške i prodajne prilike.
Denis Sušac

Denis Sušac

CEO Mono software
Denic Sušac je direktor kompanije Mono. Ista je trostruki dobitnik "Zlatne kune" HGK za najbolju malu tvrtku, a nagrađivana je i priznanjima Deloitte Fast 50 in Central Europe, te European Business Awards. Zapošljava 50 developera, dizajnera i testera. Jedan je od osnivača udruge Osijek Software City te predsjednik slavonske regije HUPa.
Davor Banović

Davor Banović

Shoutem
Davor Banović radi u Shoutemu, nastalom kao projekt tvrtke Five iz Zagreba, koja je razvila platormu koja omogućava korisnicima izradu mobilnih aplikacija ne zahtijevajući poznavanje programskih jezika i kodiranja. Osnivač je i jedan od organizatora IT konferencije Testival, a u slobodno vrijeme piše knjige i filozofira.
Ivica Kruhek

Ivica Kruhek

CEO Marker
Ivica je suosnivač tri tvrtke od kojih su dvije svrstane u 5% najboljih domaćih tvrtki po bonitetnim pokazateljima. Najpoznatiji je kao direktor tvrtke Marker koja je vodeća tvrtka specijalizirana za savjetovanje i izradu eCommerce rješenja.
Boris Rauš

Boris Rauš

CEO & Co-Founder Bamboo Lab
Boris Rauš je suosnivač web development i marketinške agencije Bamboo Lab. Osim poduzetničkim vodama, kada stigne putuje svijetom. Međunarodni je IAESTE trener za kreativno razmišljanje, motivaciju i vođenje udruga. Eksperimentira s kuhanjem i jedrenjem, skuplja stripove i drži kolekciju na tajnoj lokaciji.
Karlo Konig

Karlo Konig

Co-Founder King Kong Agency
Karlo Konig suvlasnik je digitalne agencije Kink Kong Agency koja je specijalizirana za vođenje marketinga i komunikacije na društvenim mrežama. Od 2015. predavač je Londonskoj školi za odnose s javnošću. Veliki je ljubitelj craft piva i dobrih burgera, a u slobodno vrijeme voli skakati padobranom.
Lana Dojčinović Matovina

Lana Dojčinović Matovina

Executive Director COTRUGLI Business School
Lana Dojčinović Matovina izvršna direktorica je regionalne poslovne škole, CONTRUGLI Business School. Diplomirala je Engleski i Češki jezik, a svoje jezične vještine usavršila je na raznim seminarima i izvan Hrvatske. Završila je MBA program te ujedno i certificirani MBTI® trener.
Marko Štefanek

Marko Štefanek

Mediatoolkit
Marko Štefanek specijalist je za praćenje medija u Zagrebačkoj tvrtki Mediatoolkit koja se bavi praćenjem i analizom online medija u stvarnom vremenu. Zadužen je za razvoj prodajnih procesa, vođenje tima te strateško savjetovanje klijenata. Prije dolaska u Mediatoolkit bio je voditelj prodaje osiguranja u Unicredit Leasingu i vlasnik vlastite tvrtke.
Mara Majstorović

Mara Majstorović

CEO Lotusmedia
Mara je vječni optimista, motivator, NLP Coach i direktorica tvrtke Lotusmedia. Aktivna je članica Hrvatske udruge za coaching i Leanin Osijek, ogranka svjetske organizacije koja radi na osnaživanju žena u poslovanju. Uz sve to uređuje portal Samopozitivno. Njen moto je usudi se i vjeruj i kroz iskustva samo pozitivno, i obožava raditi sa mladima.
Mario Glasnović

Mario Glasnović

King Kong Agency
Mario je u King Kongu od samog početka. Kroz dugogodišnje iskustvo u sportskom novinarstvu i sportskom marketingu profilirao se u vještog i spretnog copywritera. Uredničke sposobnosti uz iskustvo rada u medijima uspješno je prinio i na vođenje društvenih mreža. U slobodno vrijeme bavi se trčanjem, veliki je zaljubljenik u nogomet i sportski marketing.
 
 

-->