Event Info

10:00-18:00
05.05.2017
Zadar

Informacije o programu, predavačima i ostalim bitnim informacijama za konferenciju u Zadru.

Predavači na Inspire Me Zadar

Krešimir Dvorski

Krešimir Dvorski

Nextbike
Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu karijera ga je dovela do velikih kompanija poput Magme, Toyote i Večernjeg lista gdje je pretežito radio na rukovodećim pozicijama u marketingu i prodaji. Od 2013. godine je direktor i suvlasnik tvrtke Sustav javnih bicikala d.o.o., poznatijeg pod imenom Nextbike.
Antonija Blaće

Antonija Blaće

Televizijska voditeljica, specijalizirana za live emisije koja je jedina voditeljica koja je vodila BigBrother i Idol, te XFactor i Survivor franšize. Vlasnica 2 TV nagrade, mala poduzetnica i odnedavno kreativna producentica. Jedna je od najutjecajnijih infuencera sa preko 250.000 followera na društvenim mrežama. Za sebe kaže da sve započinje, ništa ne dovršava, sve ju zanima, ništa predugo, voli kavu, sunce, more, snijeg i pse.
Tamara Šoletić

Tamara Šoletić

Tamara Šoletić je glumica lutkarica, u Kazalištu lutaka Zadar,voditeljica brojnih događaja i recitatorica poezije. u 42. godini izašla je iz poznatog i sigurnog okvira svog kazališta, grada i obitelji i okušala se kao televizijska i filmska glumica. Misli da se ne smijemo bojati željeti, jer se želje zaista ostvaruju i da svatko ima svoje tzv. pravo vrijeme.
Ingrid Diković

Ingrid Diković

Književnica i blogerica
Ingrid Diković je samostalna književnica i autorica osobnog bloga. Tridesetdvogodišnjakinja koja nakon života na Kanarskim otocima ponovno živi i stvara u gradu koji teče, Rijeci. Provodi dane u svojoj omiljenoj samoći, uz laptop i knjige. Za sebe kaže da je nepopravljivo emotivna, te da je apolitična ali direktna. Rekla bi ona to ovako. "Ja sam sanjar i borac u isto vrijeme. Netko tko je dosljedan u namjeri da piše i živi svoju osobnu legendu.
Hana Hadžiavdagić

Hana Hadžiavdagić

Hana je po struci novinarka, a trenutno radi kao TV voditeljica na Hayat televiziji. Jedna je od najpoznatijih infuencera u regiji, pa je tako dobila naziv kraljica društvenih mreža.
Šime Vičević

Šime Vičević

Nova TV
Šime Vičević je reporter informativnog programa Nove Tv, najgledanije hrvatske televizijske kuće. Kao dopisnik prati sve važne događaje o kojima svakodnevno izvještava u Dnevniku Nove TV i ostalim informativnim emisijama. Po struci, profesor engleskog i talijanskog jezika i književnosti, dobitnik dviju Rektorovih nagrada.
Dejan Nemčić

Dejan Nemčić

Dejan Nemčić po struci je magistar edukacije geografije te predaje geografiju u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi. Međutim, njegova inspirativna priča krenula je od trenutka kad je odlučio pokrenuti međunarodne projekte "Uživo sa svih kontinenata" i "Afrika možemo zajedno". Dejan je dobitnik nagrade Ponos Hrvatske 2016., te Povelje grada. Osnovao je humanitarnu udrugu "Možemo zajedno" koja pomaže socijalno ugroženim obiteljima i djeci.
Marko Mišulić

Marko Mišulić

CEO Rentlo
Marko je osnivač i direktor Rentlija - male, brzorastuće zadarske IT tvrtke koja automatizira poslovanje turističkih objekata. Marko je Rentlio osnovao 2014. godine nakon višegodišnje karijere u financijskoj industriji u kojoj se zaposlio još za vrijeme studiranja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Zaljubljenik je u tehnologiju i njezinu svakodnevnu primjenu te ponešto drugačiji predstavnik domaće startup scene.
Martina Knežević

Martina Knežević

Voditeljica marketinga Turisthotel
Martina Knežević je voditeljica marketinga firme Turisthotel. Martina voli grafički dizajn, branding, guerilla marketing, subliminarni marketing, te glupe ideje ali najviše od svega voli realizirane ideje. U slobodno vrijeme planinari i putuje svijetom, a i gamerica je u duši.
Blanka Lasić

Blanka Lasić

Po struci ekonomistica, a svoju karijeru započela je u odjelu ljudskih resursa. Danas je uspješna trenerica socijalnih vještina. NLP praktičar i coach. Ponosna je poduzetnica i vlasnica tvrtke MINDIST. Stalni je gost predavač na ZŠEMu na temu menadžmenta ljudskih potencijala. U slobodno vrijeme vodi grupne treninge aerobica, voli druženja s prijateljima te sa svojim sinovima.
Matija Blažević

Matija Blažević

Voditelj prodaje Collegium
U agenciji Collegium radi kao voditelj prodaje. Sudjeluje u organizaciji evenata: ĐIR po Starom gradu, ĐIR po Varoši, mOOvanje, Nova godina Collegium i Zrce Booze Cruise. Direktor je dvije tvrtke - Soleas i Alpha smile. Studira na specijalističkom studiju Marketing menadžmenta na EFRI-u.
Jakov Kolega

Jakov Kolega

Project manager u Agrarnom Savjetovanju d.o.o., firmi specijaliziranoj za konzalting u poljoprivredi. Organizator i osnivač je prvo hrvatskog Craft Beer Festivala u zagrebu te osnivač i organizator Zadarskog i Dubrovačkog Craft Beer Festivala. Cijeli život bavi se glazbom i slikanjem te trenutno svira bas gitaru u bendovima Pavel i Gatuzo.
Josipa Bračanov

Josipa Bračanov

Nakon studija na EFZG-u, Josipa je karijeru počela u Infobipu radeći kao account manager. Mlada Šibenčanka u 2016. pokrenula je Cook hub koji je u kratko m vremenu postao prvo odredište za početnike u prehrambenoj industriji. Organizira i kulinarske radionice i razne događaje na Velesajmu u sklopu firme Enzita. Ljubav prema hrani naslijedila je od mama i bake. Voli dobro vino, more, ples, modu, životinje, trilere i knjige iz područja psihologije.
Andrea Tintor

Andrea Tintor

Andrea Tintor studentica je diplomskog studija novinarstva na fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Zaljubljenik je u pisanje, čitanje, mačke i pop kulture, a da bi sve svoje strasti mogla objediniti prije godinu dana pokrenula je blog Razlivena tina. Isti je postao utočište ambicioznih i mladih ljudi gladnih novih znanja i sadržaja.

Glavni program

Radionice